Hartverwarmende Massage

Geeft je een gevoel van geborgenheid en geluk

Het voetenbad wat voorafgaand aan de massage de bloedsomloop alvast verwarmd en je lichaam en geest tot rust brengt zorgt ervoor dat je de massage intenser beleefd en in een diepere ontspanning komt.
De warme kokosolie (geurloos) die langzaam je hele lichaam als een warme deken omhult geeft je een gevoel van geborgenheid en geluk.
Na de massage mag je rustig blijven liggen onder een zachte deken, als in een veilige cocon, waar je de mogelijkheid hebt om na te voelen hoe de massage je lichaam heeft ontspannen en je gedachten rustig en vredig zijn geworden. Dit is een prettige manier om weer rustig terug te komen in het hier en nu waarna je als herboren de dag of avond weer vervolgt.
Kokosolie: de warme kokosolie zorgt ervoor dat de aanraking met de huid dieper en intenser is. Kokosolie heeft een heilzame werking en voedt je huid. Het dood bacteriën en virussen Daarnaast bevat kokosolie laurine- en caprinezuur. Zodra je het op de huid aanbrengt veranderen deze stoffen in monocaprine en monolaurin. Deze stoffen vervangen de beschermende laag van je huid in plaats van hem te verwijderen of te beschadigen zoals veel zeepproducten doen.